Sunday, 6 November 2011

BERKURUN LAMANYA ! =((

haha ! saddih~:(( . lama sudah enda buka2 nii blog ! bkurun lamany ! ndada masa maw taip2 nii ! haha.saya maw mula dngan chintaa REAL saya laa .


MOHD NUR HAZIZUL 

  • Rinduu betul maa dia ! lama sudaa enda bcntact ! dia kan mahu ambil STPM daa ! So , family dia tak mahu dia pgang fon dia ! hrm , saddih ! tpi bruu sjja kelmarin kamii jmpaa ! tpi toe kjap jak , ryaa kan .dtang pii bndar wish sya arie ryaa ! lepas tow blik ! hah ! saddih~! ;( .endaa paa , nmpak daa muka ny tleps rnduu ! hapy sngat , cuz kelmarin kami jumpa , dia x mrah lnsung ! apy truss ! haha . STOP ! at here ! finish laa crta ny ! yang pnting sya maw dia taw yang sya rindu dia !
huh ! habis crta ny . skrang maw crta psal exam plak ! EXAM ! EXAM !

EXAM

  • 2 minggu brtungkus lumus di meja exam ! masa sya belajar hnya 3 minggu sjja ! ambil 1 paper cuma dbgi masa 2 jam paling lama ! tpi kalau blajar 1 subjek tu memerlukan masa 2 tahun ! (maklum laa bru form 2)

Sunday, 25 September 2011

REAL and FANTASI !

REAL-Mohd Nur hazizul
Fantasi-Kim Hyuen Joong
cinta kat dunia and cinta kat fantasi !! 
CINTA FANTASI
Kim Hyuen Joong , haha , crta cinta korea ! 1st sya mula mnat dia ,, sya tguk wyang Boys Over flowr ! hah , sya mula jtuh hati ! hah , mula crta cnta kmi ,, sya smbung stdy kat Korea . Kat sna sya ambik bhagian Perubatan ! hah ,, sya adalah salah satu plajar trpndai kat sna . dri sna sya bertemu mha artis pujaan sya . dri situ lrh jgak sya mha dia mula brjumpa , dan slalu berjmpa ! setaip kali sya msuk kelas English ,, dia pOn ada ! hah ,, prcntaan yg rumit sbab dia ada bnyak pminat ! sO , sya pOn x brani maw luahkan ! yg sya sngat mnat mha dia ! pdahal dia pOn ada prsaan yg sma ! ahai , dan skarang kmi hdup dlam percintaan wlaupun dia sbuk dngan krja nya d Korea ! ahah ! 

KESIMPULAN CINTA FANTASI 
x dha yg benar ! semua ny tipu belaka ! angan2 c mieyzah ! (sury snow crta sya mmng x msuk akal )

CINTA DUNIA 
KAMI BERKENALAN HANYA DARI LAMAN MUKA BUKU !
nha ,, toe lrh permulaan crta cinta kmi ! 1st toe kmi cuma brniat untuk maen2 coz tyme toe dia mmng ada yg pnya , dan sya jgak ! tp stelah diketahui , yang scandal kmi b2 CURANG ama kmi ! then ,, kmi mulakan crta cinta kmi yd SETIA ... 1st toe mmng lrh ssah coz kmi X saling pcya ! X lma cemburu , marah , geram , sayang , rindu ,,, semua ny wujud ! Kmi slalu jmpa kat bndar ! biarpun rmah ny jauh di bndar sdkn ,, dia ttap dtang ! ahah ! kepercayaan ku terhdap ny smakin kuat pabila dia melakukan 1 pngorbanan yg sya x sngka ! DIA SNGGUP TURUN KE BANDAR UNTUK HANTAR MAKANAN YANG MAMA DIA PESAN UNTUK SYA ! msa toe sya kluar jaln arie ahd ! (maklum lah bdak asrama) ,, jam 9 pgi dia tnggu sya d bndar untk hntar mkanan ! coz mama dia pkir yg sya akn ke rumah ny nti tngah hri ! ahah ! lutchu !sdangkan sya ddduk asrama ! tpi X pha , d stu sya nmpak pgorbanan ny ! cnta ny ! dan smpai skank ,, crta cinta kmi ,, x putus ! dia sngat mnghormati sya sbgai prempuan ! dia hrgai apa yg sya ingin jga ! hah ,, biarpun perbezaan umur kmi 4 thun ! nmpak ny ,, sma2 sling pham n msing dha mtang ! hhaahhaa ! wkwk !


KESIMPULAN CINTA DUNIA 
nmpak sajja crta dunia sya nhe bez ,, tp sya bnyak crta yg bruk !! tragidis cnta !! ntikan ketibaan ny !
(mcam novel plak) !!
da truth
mieyzah
for U
snow
 

ANGAN sajja !

SNOW ! angan mieyzah ,, hah ! sbenarny , ak ni jnis nya kuat berangan .. suka buat crta bkan2 ,, tpi saya x lah sampai mahu menipu orng ! klau sya brangan ,, sya akan diam2 dan sya Xkan share2 mha kwan2 sya . Cozz nti durank ktawa kan ,, biarlrh kta ada angan2 msing2 ! Angan2 sya yang pling tnngi bwat msa nhe ialah ,, ten2 tut2 !!!!! SALJI DEPAN RUMAH !! haha ,, bila lrh akn brlaku pkara tOe ? bngun2 dri tdur , jenguk kat tngkap ,, salji dha trun !! haha , mmng mustahil ! 1  keajaiban , sdah lah dduk kat Malaysia . Laen lrh kalau sya ada rmah di Korea !! hah , think about Korea ,,, sya nhe minat sngat mha korea ! hah ,, fans KHJ larh ktakan ! sya prnah berangan yg sya akn dpat kwin mha artis kOre yg rmai orng mnat !! KIM HYEUN JOONG !!!! hahah ! lutchu2 ,, nta lrh .. tp yg pnting tOe smua angan2 yg x kan jdi jgak ! haha ,, payah2 ! STOP here Snow ! angan2~!

SAYA ama SNOW !

 Let me introduced , hah ! nama saya Noorazmizah Binti Azmin ! masih lgi skula , tngktan 2 kat Smk Sandakan !   popular dnga nama MIEYZAH . My on9 diary 'Dear Snow' ! i luv u Snow ! kau akan menjadi teman ku yang tersayang ! Snow !!!!!

Saturday, 24 September 2011

1st !

1st !
Lalalala, c snow bkata !
yeah ! X dhe benda maw d ckap !
just say ! Lalalalala ,:))